1. Haberler
  2. Güncel
  3. İş İnsanı Celal Yalvaç Van TSO adaylığından çekildi

İş İnsanı Celal Yalvaç Van TSO adaylığından çekildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van TSO’da yapılacak seçimlerde başkan adayı olan İş İnsanı Celal Yalvaç, seçimlere kısa süre kala adaylıktan çekildiğini açıkladı.

22 Ekim’de yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Van TSO) seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan İş İnsanı Celal Yalvaç, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kentte bir otelde basın toplantısı düzenleyen Yalvaç, 4 aydır sahada seçim çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Yalvaç, “Bilindiği üzere Van TSO seçimleri için çalışmalarımız yaklaşık 4 aydır diğer başkan aday arkadaşlarımızın da katılımı ile sahada devam etmektedir. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi birçok gelişme oldu. Bazı konular konuşuldu, tartışıldı. Bazı çevreler bizleri eleştirdi, bazı çevrelerde ilkeli şekilde gerçekçi yorumlarda bulundu. Bugüne kadar tüm açıklamalarımda 40 yıllık siyasi kimliğimi ve HDP’li oluşumu hiç tereddüt etmeden her fırsatta gerek TV programlarında gerekse ikili sohbetlerimde açıkça ortaya koydum” dedi.

‘Çalışmalarıma devam edeceğim’

Açıklamasında HDP’nin sosyal medya üzerinde hakkında yaptığı paylaşıma da sitem eden Yalvaç, duruma tepki gösterdi. Yalvaç sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Sonuç olarak edindiğim izlenim gereği bugüne kadar HDP’de birçok siyasi mücadele vermiş değerli aileler ve emek sahibi yoldaşlarla yaptığım istişarelerle, inandığım siyasi değerlerin zarar görmemesi adına Van TSO başkan adaylığından çekilmemin doğru olacağı kanaatine vardık. Fakat adaylıktan çekilirken ne kimsenin aleyhine ne de lehine olmayacağını da belirtmek isterim. Her aday kendi çalışmaları oranında kendi başarısını belirleyecektir. Bundan sonraki süreçte halkın demokratik ve özgürlük haklarını savunmak için sahada ve parti içerisinde çalışmalarıma devam edeceğim.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İş İnsanı Celal Yalvaç Van TSO adaylığından çekildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir