1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da eski AKP’li Belediye Başkanı’ndan DEM Parti’ye destek ziyareti

Van’da eski AKP’li Belediye Başkanı’ndan DEM Parti’ye destek ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Başkale İlçesi’nde eski AKP Belediye Başkanı Ejder Yağızer, DEM Parti seçim ofisini ziyaret ederek, seçimlerde DEM Parti adaylarını destekleyeceğini açıkladı.

Kentte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DEM Parti’ye destek ziyaretleri sürüyor. DEM Parti heyeti güne ilk olarak Tuşba ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarıyla başladı. Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, Milletvekili Zülküf Uçar ve ilçe eşbaşkanlarının da yer aldığı çalışmalarda ilk olarak Tuşba ilçesine bağlı; Şahgeldi, Norevans (Esenpınar), Gedikbulak (Canik), Halkalı, Amik, Özyut mahalleri ziyaret edildi. Daha sonra taziye evleri ziyaret edildi.
Ziyarette konuşan Neslihan Şedal, “Kentimizde yaşadığımız tüm sorunlar aslında yüzyıllık politikaların sonucudur. İki dönemdir atanan kayyımlarla birlikte yaşadığımız tüm sorunların derinleştiğini görüyoruz. Toplumsal sorunların çözümsüzlük politikasıyla yürütülmeye çalışıldığını çok iyi biliyoruz. Bir tecrit politikası var, atanan kayyımları da bu çerçevede görmek gerekir. Duygu düşünce dünyamız tecrit ediliyor, dilimiz tecrit ediliyor,” dedi.

Başkale’de AKP’li başkan destek ziyaretinde bulundu

Tuşba İlçesi’nin yanı sıra Başkale İlçesi’nde de seçim çalışmaları sürüyor. Aralarında DEM Parti İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Belencik, Hasanbey, Ekecek, Örmetaş köyleri ziyaret edildi. Renkli görüntülerin yaşandığı bu köylerde kimi yurttaşlar, partilileri atlarla ve ellerinde DEM Parti bayraklarıyla karşıladı. Ziyaretlerden sonra heyet DEM Parti Başkale İlçe binasını ziyaret etti. Eski AKP İlçe Başkanı ve Ertoşi aşiretinin Şerefan kolunun kanaat önderi Ejder Yağızer parti binasını ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu. Yağızer, tüm ailesiyle birlikte ilçede DEM Parti adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da eski AKP’li Belediye Başkanı’ndan DEM Parti’ye destek ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir