1. Haberler
  2. Güncel
  3. İş insanlarından DEM Parti’ye destek ziyareti

İş insanlarından DEM Parti’ye destek ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kentte bulunan ve çeşitli mesleklerden iş insanları DEM Parti’ye yaptıkları ziyarette desteklerini açıkladı.

 

Van’daki çeşitli mesleklerden iş insanları 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’ye desteklerini açıklamak için il binasında ziyaret gerçekleştirdi. İş insanlarını parti binasında DEM Parti Van İl eşbaşkanları Veysi Dilekçi, Gülşen Kurt ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan karşıladı.

‘Ekonomik krizin nedeni Kürt sorunudur’

 

Ziyaret sırasında konuşan İş insanları, “Şehrin turizmine sağlık sisteminden ve özellikle de imar alanında yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, bu sorunlara yönelik çalışmalar yapılmasını istedi. İş insanları: “Bizimde elimizden ne geliyorsa size destek olacağız. Ekonomik krizin asıl nedeni Kürt sorunu olduğu, Kürt sorunun demokratik bir ortamda kardeşlik hukuku içerisinde çözülmesi ve tarafların ellerinden geleni yapması gerektiğine inanıyoruz. Bizde kendi dilimizde kendi haklarımızı talep eden iş insanları olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

 

Yapılan ziyaretten dolayı iş çevrelerine teşekkür eden İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, “Kentlerimizde yaratılan tahribatı hepimiz görüyoruz. Yoksullaştırma politikasıyla Kürt esnafları görmezden geliniyor. Yandaşın yanında yer alıp yoksulu daha da yoksullaştıran bir anlayış var” şeklinde konuştu.

 

Kurt’tan sonra eşbaşkan Veysi Dilekçi, ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’da birer  konuşma yaptılar.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İş insanlarından DEM Parti’ye destek ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir