1. Haberler
  2. Güncel
  3. Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’tan, “Hırsız var” çıkışı

Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’tan, “Hırsız var” çıkışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemek için oy kullanmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde oy kullanılmaya başlayan Ağrı’da, Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık günlerdir gündemden düşmeyen “taşımalı asker ve polis oylarına”, “hırsız var” diyerek tepki gösterdi.

Yerel seçimlerde oy kullanma işlemleri sabahın erken saatlerinde başladı. Ramazan nedeniyle oy kullanma saatleri 32 kentte değişti. Her yıl hak ihlalleriyle gündeme gelen yerel seçimler, sabahın erken saatleri olmasına rağmen bugün de hak ihlalleri gündeme geldi. Günlerdir gündemde olan “taşımalı asker ve polis oylarına” sosyal medyadan tepki gösterilirken bir ses de DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’tan yükseldi.

Oy kullanma saati değişen ve sabahın erken saatlerinde oy kullanılmaya başlayan 32 kentten biri olan Ağrı’da, Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık günlerdir gündemden düşmeyen “taşımalı asker ve polis oylarına”, “hırsız var” diyerek tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda halkı sandıklara sahip çıkmaya çağıran Sakık, asker ve polis tarafından kullanılan oyların taşımalı olması nedeniyle hırsızlık olarak değerlendirdi.

Sakık, “Bugün onur günüdür, haysiyet günüdür. Partiniz ne olursa olsun. İnancınız ne olursa olsun bu irade gaspına karşı durun. Ey güvenlik güçleri, buraya gelenler, size sesleniyorum: bir toplu iğne ucu kadar Allah’a inancınız varsa, bu halkın iradesine inancınız varsa, bu kutsal günde gelin bu Ağrı halkının iradesini gasp etmeyin. Siz kimsiniz ya?” şeklinde tepki gösterdi.
Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’tan, “Hırsız var” çıkışı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir