1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bakırhan’dan Meclis Grubunda kayyım tepkisi: Yeter artık

Bakırhan’dan Meclis Grubunda kayyım tepkisi: Yeter artık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meclis Grup toplantısında konuşan Dem Parti Eş Genel başkanı Tuncer Bakırhan, Dem Partili Hakkari Belediyesi’ne kayım atanmasına sert tepki gösterdi.

Kendi meclis grubunda konuşan Bakırhan şu mesajları verdi:

“Hakkari’yi uzun zaman zaten bir garnizon yapmışlardı. Soylu’nun düzenli ziyaret ettiği bir çok kirli işin yapıldığı yerlerdendi. Seçimlerde biz korucularla, beşli çete ile kirli sermaye ile itirafçılarla devletin bütün kurumlarıyla bürokrasisiyle AKP MHP ittifakı, Jitem ittifakı ile yarıştık. Halkımız bütün baskılara rağmen bir irade beyanında bulundu ve arkadaşlarımızı seçtiler.

Biz Hakkari halkıyla birlikte Van’da olduğu gibi Türkiye’deki gerçek muhalefetle birlikte Hakkari’nin iradesini savunmaya devam edeceğiz. Alana kadar da Hakkari’den ayrılmayacağımızı belirtmek istiyorum. Edi bese, artık yeter! Bu haksızlığa, bu düşman hukukuna yeter diyoruz. Kayyum anlayışına asla izin vermeyeceğiz.

Alın yeni anayasanızı başınıza çalın. Hedef Hakkari’de Kürdün iradesidir ama tuzak barış ve demokrasi isteyenleredir. Bu ülkenin hakları bu zulüm karşısında ortaklaşmadığı zaman daha bunları çok göreceğiz. Bir araya gelip bu zulme artık dur dememizin zamanı gelmedi mi?”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakırhan’dan Meclis Grubunda kayyım tepkisi: Yeter artık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir