1. Haberler
  2. Güncel
  3. Vanspro kongreye gidiyor: Gökhan Bayramoğlu aday mı?

Vanspro kongreye gidiyor: Gökhan Bayramoğlu aday mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanspor’da kongre hazırlıkları başladı. Kongrede başkanlık adaylığı için ismi geçenlerden biride iş insanı Gökhan Bayramoğlu oldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de mücadele eden ve 2023-2024 sezonunu Play-off yarı final maçında 1461 Trabzonspor’a yenilerek 1. Lig umutlarını önümüzdeki sezona bırakan Vanspor’da kongre çalışması sürüyor.

 

Gelecek sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek Vanspor’da 14-21 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesinde kimin veya kimlerin aday olacağı ise merakla bekleniyor.

 

 

Şimdiye kadar kentte ismi yaptığı olumsuzluklarla gündeme gelen mevcut başkan Feyat Kıyak’ın aday olmayacağı açıklamasından sonra Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu adaylıklarını açıklamıştı.

 

14 Haziran’da kongreye gidecek olan Vanspor FK, kongreye sayılı günler kala Etkinliksen Sendikası Doğu Anadolu Bölge Başkanı ve Eski Vanspor yöneticisi Gökhan Bayramoğlu’nun başkan adayı olacağı konuşuluyor.

 

Feyat Kıyak’ın aday olmayacağı kongrede Van Spor’un eski başkan yardımcısı Gökhan Bayramoğlu’nun aday olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspro kongreye gidiyor: Gökhan Bayramoğlu aday mı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir