1. Haberler
  2. Güncel
  3. Video-Van’dan Hakkari mitingine katılım çağrısı

Video-Van’dan Hakkari mitingine katılım çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Van’da, 13 Haziran’da Hakkari’de yapılacak miting yurttaşlar davet edildi. Yapılan açıklamada ise katılım çağrısında bulunuldu.
Çalışmalar kapsamında İpekyolu ilçesinde esnaf ziyaret edildi. DEM Parti vekilleri Gülcan Kaçmaz ve Mahmut Dindar’ın da aralarında olduğu partililer, Büyük Rus Çarşısı, Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokağı’na esnafları ziyaret ederek, Hakkari mitingine çağrı yaptı.
Partililere yoğun ilginin olduğu ziyarette konuşan DEM Partili Dindar, kayyımları gönderene kadar alanlarda olacaklarını vurguladı. Dindar, “Kayyım talandır, hırsızdır ve Kürt halkının iradesini tanımamadır. Hakkari’de irade gaspına karşı 13 Haziran saat 08.00’de Çohaz Petrol’ün yanında toplanıp Hakkari’ye hareket edeceğiz” diye kaydetti.
Van’ın Çaldıran) ve Muradiye ilçelerinde de de halk toplantıları yapılarak, yurttaşlar mitinge davet edildi.
Video-Van'dan Hakkari mitingine katılım çağrısı - 40 v 11 06 2024 tja gasp yuruyusu2
TJA öncülüğünde Tuşba ilçesine bağlı Yalı Mahallesi’nde meşaleli yürüyüş yapıldı.  Yurttaşlar da zılgıt ve alkışlarla yürüyüşe destek verdi.

Van halkına katılım çağrısı yapıldı

DEM Partî Van il binasında ise Van milletvekili Zülküf Uçar, Gülcan Kaçmaz Sayyigit, Mahmut Dündar, DEM Partî Van İl eş Başkanı Gülşen Kurt’ın katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Basin toplantısında konuşan DBP Van il Eş Bakanı Harun Olay Van halkını Hakkari mitingine davet etti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Video-Van’dan Hakkari mitingine katılım çağrısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir