1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Gölü’nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor

Van Gölü’nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba ilçesi Çarpanak adasında 20 Haziran Perşembe günü arkadaşları ile serinlemek için girdiği gölde akıntıya kapılarak kaybolan Ahmet Hilmi Hanalp için itfaiye ekiplerinin hummalı çalışmaları sürüyor.

 

Van’ın Tuşba ilçesinde 20 Haziran günü arkadaşlarıyla Çarpanak adası civarında serinlemek için göle giren Ahmet Hilmi Hanalp, kısa süre sonra akıntıya kapıldı. Bir süre sonra gözden kaybolan Hanalp için ihbarın ilk anından itibaren Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Su Altı Arama Kurtarma Ekipleri harekete geçti.

Van Gölü'nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor - arama kurtarma

Aramaların 4’üncü gününde itfaiyeye bağlı 7 prefesyonel dalgıç, amir Ferhat Kıpçak koordinesinde arama kurtarma botu ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kayıp Ahmet Hilmi Hanalp’in son görüldüğü Çarpanak adasına su altından giden tarihi yol derinliğinde ve yarım ada etrafında arama çalışmalarına devam eden ekipler, dönüşümlü sürdürdükleri derin dalışlarla göl yüzeyi ve derinlerinde Hanalp’a ait bir iz aradı.

 

Ekipler akıntının yönüne doğru çalışmalarına devam ediyor.

 

Van Gölü'nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor - 1 1 Van Gölü'nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor - 2 2 Van Gölü'nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor - 3 2

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Gölü’nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir