1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı

Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 3 aylık çalışmalarla kent genelinde yüzlerce kilometre yolda çalışma yapılırken, yol onarım çalışmalarında ise yaklaşık 4 bin 845 ton asfalt kullanıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı 14 şantiye şefliği, onlarca araç ve yüzlerce personel ile sorumluluk alanındaki yollarda önemli çalışmalara imza atıyor. Tamamı belediyenin idari işgücü ile yapılan çalışmalarda, 3 aylık süre içinde 357.2 kilometre yol iyileştirme çalışması yapılırken, 54.8 kilometre arazi yolu, 3 bin 378 kilometre reglaj, 55.5 kilometre stabilize, 17 noktada baks, 68.5 metre büz, 846 metre koruge boru döşeme çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca 6 bin 194 ton enkaz ve inşaat atığı da kaldırılarak, uygun noktaları nakli sağlandı.

Kent genelinde mevsimsel ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranan yollarda ise yaklaşık olarak, 4 bin 845 ton asfalt kullanılarak, yama ve yol onarım çalışması yapıldı.

Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsalda yol iyileştirme, reglaj, menfez, kanal açma ve yol genişletme çalışması yaparken, ilçe merkezlerinde ise yol bakımı, kaldırım onarımı, menfez ve logar temizliği gibi çalışmalar yürütüyor.

Ayrıca yol yapım ekipleri kentte olası sel ve su taşkınlarına karşı tedbir alarak, kırsal mahalleler başta olmak üzere kent genelinde sorumluluk alanında bulunan yollarda başlattığı altyapı, menfez ve baks çalışmalarına devam ediyor. Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı - vbs 1 Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı - vbs 2 Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı - vbs 3 Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı - vbs 4 Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı - vbs 5

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi ilk 3 aydaki performans raporunu açıkladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir