1. Haberler
  2. Güncel
  3. Muş belediyesi sorunları halkla birlikte çözüme kavuşturuyor

Muş belediyesi sorunları halkla birlikte çözüme kavuşturuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş Belediyesi Eş Başkanların kentin sorunlarını halkla birlikte çözüme kavuşturuyor. Belediye her hafta yaptığı halk toplantısıyla sorunları tespit ederek, çözüm yöntemleri geliştiriyor.

DEM Parti’nin ilk kez aldığı yerlerden biri olan Muş Belediyesi birçok noktada başlattığı çalışma seferberliği sürüyor. Belediye her hafta pazartesi günü yaptığı halk toplantısıyla kentin sorunlarını tespit ederek, çözümler geliştiriyor. Halk belediyeciliği halkla birlikte yürüten belediye eşbaşkanları yeniden bir kent yaratıyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren belediye Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, halkla olan bağlarını güçlendirmek ve yerel yönetimi yurttaşların talepleri doğrultusunda şekillendirmek amacıyla pazartesi günlerini halk günü olarak belirlediklerini kaydetti. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen bu buluşmalarda, sorunları tespit ederek kısa sürede çözüm ürettiklerini dile getirdi. Söylemez yurttaşlarla birebir ilgilenmesi, yerel yönetim anlayışında önemli bir değişim olarak nitelendirdiklerini vurguladı.

“Biz makam için değil, hizmet için buradayız”

EşBaşkan Söylemez halkla olan bu yakın ilişkisinin önemine vurgu yaparak, “Halkla bir arada olmak, onlardan kopmamak çok önemli. Ben de halktan biriyim ve burada sadece makam için değil, halka hizmet için bulunuyorum. Halkın sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm bulmak bizim en büyük önceliğimiz. Yetkilerimiz dahilinde, elimizden gelenin en iyisini yaparak sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Bu süreçte halkın güvenini kazanmak bizim için en büyük motivasyon kaynağı,” dedi.

EşBaşkanların tutumu, yurttaşlar arasında büyük bir takdir toplarken, yerel yönetim ile halk arasındaki bağların daha da güçlenmesine olanak sağlıyor.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş belediyesi sorunları halkla birlikte çözüme kavuşturuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir