1. Haberler
  2. Güncel
  3. Tuşba’da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK’larda katıldı

Tuşba’da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK’larda katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba ilçesinde Belediye Eşbaşkanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve DEM Parti ile DBP’nin il ve ilçe örgütlerinin katıldığı temizlik çalışması yapıldı.

Van’da uzun süredir problem olarak görülen çevre temizliği, Van Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çalışmayla başlamıştı. Tuşba Belediye’si bugün Akköprü ve Seyrantepe mahallelerinde temizlik çalışmasının startını verdi.

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde “Duyarlı Toplum Temiz Van” sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği Tuşba ilçesinde Eşbaşkanlar Hanım Akkoş ve Ümit Keser, TMMOB üyeleri, DEM Parti ve DBP il ve ilçe örgütleri ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Akköprü ve Seyrantepe mahalleleri olmak üzere iki noktadan başlayan temizlik çalışması halkın katılımıyla gerçekleşti. Farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan temizlik seferberliği daha temiz ve yaşanılır bir kent bilincinin oluşturulmasını hedefi taşıyor.

Eşbaşkan Akkoş: İlçemizi hep beraber yaşanılır kılacağız

Eşbaşkan Akkoş, “Duyarlı Toplum Temiz Van” şiarıyla başlatılan kampanyanın bütün kente yayılarak farkındalık oluşturmak gerektiğini belirterek, “Kentimizi her anlamda daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Temizlik çalışmalarına halkımızla beraber katılıp farkındalık bilinci yaratmak için mahallelerimizde çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Kentimizin doğasına, kültürüne, gölüne sahip çıkarak geleceğe çok daha temiz, çok daha yeşil, çok daha yaşanılır bir kent bırakacağız,” dedi.
Eşbaşkan Keser: Bu yolu beraber yürüyeceğiz

Tuşba'da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK'larda katıldı - IMG 20240829 WA0028

Sadece temizlik çalışmalarında değil kentin her türlü sorununda halkla beraber olacaklarını ifade eden Keser, “Bugün başlattığımız temizlik seferberliğinin tek günle sınırlı kalmayacağının bilinmesini istiyoruz. Bu yola çıkarken ilçemizi hep beraber yöneteceğimizin sözünü verdik. Sokaklarda, caddelerde, parklarda, kentimizin herhangi bir yerinde bir sorun varsa bunu da beraber çözeceğiz. Halkımızın desteği bizler için çok önemli. Sizlerden aldığımız güçle ilçemizi çok daha iyi bir duruma getireceğimize inancımız tam,” dedi.

Tuşba'da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK'larda katıldı - IMG 20240829 WA0027

Akköprü ve Seyrantepe mahallelerinde sabahın erken saatlerinde başlayan temizlik çalışması, sokaklarda bulunan çöplerin toplanmasıyla son buldu. Eşbaşkanlar temizlik kampanyasına destek veren STK ve parti temsilcilerine teşekkür etti.

Tuşba'da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK'larda katıldı - IMG 20240829 WA0031

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tuşba’da temizlik seferberliği: Temizliğe siyasi parti ve STK’larda katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir