1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da servis şoförü hasta yurttaşları arabadan indirerek sokak ortasında bıraktı

Van’da servis şoförü hasta yurttaşları arabadan indirerek sokak ortasında bıraktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gecenin geç saatlerinde hastaneden çıkan ve servis aracı olmadığından otostop çekerek durdurdukları araca binerek evlerine gitmeyen yurttaşların bindikleri aracın önü, bir servis aracı tarafından kesilerek yolcular araçtan indirildi. Bu kez servis aracına binen hasta yolcuları kendi aracından da indiren servis şoförü, “Sizi o araçtan indirmemin nedeni, o adama haddini bindirmekti” diyerek tüm ısrarlara rağmen gecenin geç saatlerinde, yağan yağmura rağmen hasta yolcular yol ortasında bırakıldı.

Van’da yine bir servis minibüsü rezaleti yaşandı. Sürekli ve düzenli olarak trafik kurallarını ihlal etmeleri ile gündeme gelen, servis minibüsleri bu kez gecenin geç saatlerinde hasta yolcuları yağan yağmura rağmen sokak ortasında bırakmakla gündeme geldiler.
Edinilen bilgilere göre dün gece saat 11.40 civarında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çıkan hastalar evlerine gitmek için servis bekledi. Ancak uzun süre servis beklemelerine rağmen herhangi bir servisin gelmemesi üzerine hasta yolcular bu kez yoldan geçen araçlara otostop çekmeye başladılar. Otostop sonucu duran bir araca binen yolcular, fazla geçmeden bindikleri aracın önü 65 M 0146 plakalı hat minibüsü tarafından kesilerek yolcular araçtan indirilmek istendi.Yoldan geçen ve otostop sonucun durarak yolcuları alan aracın sürücüsü, hastaları para karşılığında aracına almadığını, havanın yağışlı olması ve gecenin geç saati olması nedeniyle hastaları aldığını belirtse de, minibüs şoförü tartışmayı uzatarak meseleyi kavga noktasına taşıdı. Yaşanan tartışmalardan sonra arabaya binen hasta kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu yolcular arabadan inerek servis aracına bindi.

‘Had bildirmek için aracın önünü kestim’ yolcular servis aracından indirildi’

Servis aracına binen yolcular, diğer aracın uzaklaşması üzerine servis şoförü, “Ben sizi götürmeyeceğim. Sadece o araç sahibine hat bildirmek için bunu yaptım. Benim mesaim bitti” diyerek aralarında hasta kadın ve çocukların da bulunduğu yolcuları yolun ortasında bıraktı. Yolcular polisi aramalarına rağmen polis ekipleri olay yerine gelmedi. Servis şoförü ise yolcuları yağan yağmura rağmen yolun ortasında bırakarak oradan uzaklaştı.
Bunun üzerine kimi yolcular Bölge Hastanesi’nden merkeze yürüyerek gelirken, geride kalan diğer hasta yolcular ise kendilerini almaları için yakınları ile iletişime geçeceklerini söylediler.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da servis şoförü hasta yurttaşları arabadan indirerek sokak ortasında bıraktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir