1. Haberler
  2. Güncel
  3. Hakkarili Mühendis Ataşehir’de başkan yarımcısı oldu

Hakkarili Mühendis Ataşehir’de başkan yarımcısı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Belediye Meclisi’nden 2. Başkan Yardımcısını atadı. Yapılan atamayla birlikte İnşaat Mühendisi Livan Gür, Ataşehir’in yeni Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

53 bin oy farkıyla CHP’den Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel, kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Meclis Üyesi kadrosundan Birkan Birol Yıldız’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak atayan Başkan Adıgüzel, memur kadrosundan ise Oğuz Kaya ve Leyla Terzi’ye bu görevleri vermişti.

Belediye Meclisi’nden 2. ismi atadı!

Başkan Adıgüzel, Birkan Birol Yıldız sonrası Belediye Meclis Üyeleri arasından 2. atamayı yaptı.18.⁠ ⁠sıra meclis üyesi adayıyken belediye meclis üyesi seçilen Livan Gür, Ataşehir’in yeni Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Bu atamayla birlikte Başkan Adıgüzel’in, Belediye Meclisi’nden sadece 1 isim atama yetkisi kaldı.

Belediye Meclisi’nden 3. atama yapılacak mı?

Ataşehir Belediye Meclisi’nden 3. bir ismin Başkan Yardımcısı olarak atanıp atanmayacağı, atanacaksa bu isimin kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. Ataşehir Aktüel Haber’in edindiği bilgilere göre Başkan Adıgüzel bir meclis üyesi ve memur başkan yardımcısı ataması yapacak. Meclis Üyeliği’nden atanacak Başkan Yardımcısının ise büyük ölçüde belirlendiği dile getiriliyor.

Ocak ayında tam anlamıyla start verilecek

Kadrosunu oluşturmaya devam eden Başkan Adıgüzel, bir yandan SGK üzerinden çıkarılan zorluklarla uğraşırken bir yandan da gelecek 5 yılın stratejik planlamasını yapıyor. Ocak ayı itibariyle kadrosunu büyük ölçüde oturtmayı hedefleyen Adıgüzel, tam anlamıyla start vererek Ataşehir’de güçlü bir Belediyecilik örneği sergilemeye hazırlanıyor.

Livan Gür kimdir?

Livan Gür İstanbul’da ikamet etmektedir. Tam burslu olarak okuduğu Okan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. İngilizce bilen Gür, profesyonel olarak inşaat mühendisliği yapmaktadır. Doğu Afrika’da inşaat mühendisi olarak tecrübe edinen Gür, burada bir süre yaşamıştır. Ayrıca Doğu, Batı ve Kuzey Afrika’da uzun yıllar boyunca inşaat mühendisliği projelerinde görev almıştır.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkarili Mühendis Ataşehir’de başkan yarımcısı oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir