1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da kayyum sevicilerin mide bulandıran saldırısı

Van’da kayyum sevicilerin mide bulandıran saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın en işlek caddesine torba içinde insan dışkısı atıldı. Yapılanın insanlık dışı olduğunu dile getiren İpekyolu Belediyesi yetkilileri, sorumlular hakkında yasal işlem başlattıklarını duyurdu.

31 Mart seçimlerin Van’daki belediyelerin el değiştirmesi ve halkın kayyım rejimine son vermesi ile kayyımdan nemalanan bir kesim, tekrardan kayyım rejiminin hüküm sürmesi için en olmadık yöntemlere başvurmaya devam ediyorlar. Daha önce sokaklara ve belediye önlerine çöp bırakan kişi veya kişiler bu kez mide bulandıran bir uygulamaya imza attılar. İpekyolu sınırları içinde bulunan kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesine bir torba içinde insan dışkısı atıldı. Bir torba içinde yola atılan insan dışkısının üzerinden araçları geçmesi ile ana cadde kullanılamaz hale gelirken, görenlerin ise adeta mideleri ağızlarına geldi.

Büyükşehir Belediye ekipleri müdahale etti

İnsan dışkısının torba ile yola bırakılması ihbarı üzerine bölgeye giden Van İpekyolu Belediyesi temizlik ekipleri, caddeyi temizledikten sonra caddeyi boydan boya tazyikli su ile yıkadılar. Önceden de benzer saldırıların olduğunu dile getiren belediye yetkilileri, “Yapılan tam bir alçaklıktır. Halkın en yoğun kullandığı bir caddeye böyle bir pislik torbası bırakılması art niyetin net göstergesidir. Belediye olarak gerekli kurumlarla yazışmaları yaptık. Bunu yapanların tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da kayyum sevicilerin mide bulandıran saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir