1. Haberler
  2. Güncel
  3. Fenerbahçe’nin eski futbolcusuna silahlı saldırı

Fenerbahçe’nin eski futbolcusuna silahlı saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıda oklar Fenerbahçe başkanı Ali Koç’a yöneltilirken Akın’ın, Ali Koç’u istifaya çağırdığı için silahlı saldırıya uğradığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı yapıldı. Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın eski futbolcusu yorumcu Serhat Akın, Beykoz’da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Akın, X yaptığı paylaşımda ayağının fotoğrafını paylaşarak “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Saldırı sonrası oklar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a çevrildi. İddiaya göre Akın, Koç’u istifaya çağırdığı için saldırıya uğradı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin eski futbolcusuna silahlı saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir