1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da kaçırılan 17 yaşındaki Sebahat yoğun bakımda

Van’da kaçırılan 17 yaşındaki Sebahat yoğun bakımda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Başkale ilçesinde kaçırıldıktan sonra saldırıya uğrayan 17 yaşındaki Sebahat Tayan, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

İddiaya göre,  26 Nisan’da kaçırılan 17 yaşındaki Sebahat Tayan, aynı gün gece saatlerinde bulundu. Kendisini silahla kaçıran amcasının oğlu R.T (31), 5 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.T’nın kardeşi F.T ise Sebahat Tayan’ın yaşadığı eve, ağabeyi tutuklandığı için taşla saldırdı. 17 yaşındaki Sebahat Tayan, hastaneye kaldırıldı.

 

Sebahat’ı kaçıran kişi ve yakınları, aileye baskı yaparak şikayetlerini geri çekmeleri için tehditler savurmaya başladı. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sebahat Tayan’ın ailesi, kendilerini güvende hissetmediklerini ifade ederek, kızlarının başına gelenlerin bir an önce son bulmasını istiyor.

 

Aile, yaşananları yetkililere defalarca ilettiklerini, fakat saldırganlar hakkında henüz somut bir adım atılmadığını belirtiyor. Sebahat’ın kardeşi F.T, “Bize, şikayetimizi geri almazsak öldürüleceğimizi söylediler” dedi. Kaynak: Rojda Altintas

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da kaçırılan 17 yaşındaki Sebahat yoğun bakımda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir