1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması

İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van İpekyolu Belediyesi, adeta işkenceye dönen kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni, alternatif yollar açmaya devam ediyor. Hatuniye Mahallesi’nde açılan yeni yolun mahalle sakinlerini ve kent trafiğini rahatlatması bekleniyor.

Kent trafiğinin tam bir çileye döndüğü Van’da alternatif yolların yapılması gerektiği sürekli olarak gündeme gelmektedir.

Bu tartışmaların sürdüğü bir süreçte İpekyolu Belediyesi’nden önemli bir hamle geldi. Belediyeden yapılan açıklamada, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yollar açıldığına dikkat çekildi. Açılan yeni yolun ilkinin Hatuniye Mahallesi, Mehmetçik Selen İlk ve Ortaokulu’nun arkasından açıldığına dikkat çekilen açıklamada, açılan bu yeni yolun hem trafiği rahatlatması, hem de mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırması bekleniyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla belediye çalışmalarının devam edeceğini ve alternatif başka yollar açılacağı ifade edildi. İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması - GZSGvd1WwAEAThw İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması - GZSGvd2XMAAypOO İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması - GZSGvd3WAAA3YfK İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması - manset

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyolu Belediyesi’nden kent trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir