1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van B.Belediye Sportif Faaliyetlerin hedefi galibiyet

Van B.Belediye Sportif Faaliyetlerin hedefi galibiyet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezona Doğubeyazıt Spor galibiyetiyle başlayan ve rotayı ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Hakkari Zapspor maçına çeviren Van Büyükşehir Belediye Sportif Faaliyetleri’nde hedef galibiyet.

Bölgesel Amatör Lig 1’nci Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediye Sportif Faaliyetleri ligin ilk maçında evinde Doğubeyazıt karşısında aldığı galibiyetin moraliyle Hakkari Zapspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ali Kurt yönetiminde Hakkâri Zapspor maçının hazırlıklarına İpekyolu Gençlik Stadında başlayan Van Büyükşehir Belediye Sportif Faaliyetleri’nde hedef ikide iki yapmak. Tecrübeli teknik direktör Ali Kurt, Zorllu Hakkari deplasmanı öncesi 4-1’lik Doğuğeyazıt galibiyeti sonrası Star Van Haber’e yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk haftasında aldıkları Doğubeyazıt galibiyetinin takıma iyi bir moral ve motivasyon kazandırdığını aynı ciddiyetle Hakkari Zapspor karşısında da devam edeceğini ve bu zor deplasmandan alacağımız 3 puan ve ortaya koyacağımız iyi mücadele bizi moral ve motivasyon olarak üst seviyelere çıkarmak ve güzel futbolun yanı sıra galibiyet sevinci de yaşatır” dedi.

“Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok”

Ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacakları zorlu Hakkâri Zapspor maçının hazırlıklarını İpekyolu Gençlik Stadında sürdürdüklerini takımda cezalı ve sakat futbolcularının bulunmadığını sözlerine ekleyen, Kurt, Hakkari Zapspor ligin iyi takımlarından onlarda ilk maça galibiyetle başladılar. Saha ve seyirci avantajıyla sahaya galibiyet için çıkacaklar” dedi.

“Tek hedefimiz galibiyet”

“Bizde kısa zamanda en iyi şekilde hazırladık. Tek hedeflerinin bu zor deplasmandan üç puanla dönmektir” diyen Kurt, hem bizler hem de futbolcu kardeşlerim ilk maça iyi başladıklarını ifade ederek, “Özellikle futbolcularımı tebrik ediyorum maça çok arzulu başladılar ve 90 dakika iyi mücadele edip kontrollü oynadılar oyunun genelinde üstün olan ve oyun hâkimiyeti bizdeydi kazandığımız için mutluyuz. Umarım aynı mücadeleyi ve arzulu futbolumuzu Hakkâri maçına da yansıtır zor deplasmandan 3 puanla döneriz” diye konuştu. Kaynak: Starvanhaber

 

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van B.Belediye Sportif Faaliyetlerin hedefi galibiyet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir