1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’ın o mahallesi yıllar sonra asfaltla buluştu

Van’ın o mahallesi yıllar sonra asfaltla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba Belediyesi’nin Seyrantepe Mahallesi’nde başlattığı asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Tuşba Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde uzun süredir asfalt yama çalışmaları yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmadan mahalle sakinleri oldukça memnun.
Seyrantepe Mahallesi, Tuşba ilçesinin en büyük mahallelerinden biri. Mahalle sakinleri uzun süredir hizmet alamadıklarını, fakat yaklaşık altı aydır bozuk yolların yapımına başlandığını ve bu durumdan memnun olduklarını dile getirdi.
Tuşba Belediyesi’nin Seyrantepe Mahallesi’nde başlattığı asfalt yama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. İlçenin en büyük mahallelerinden biri olan Seyrantepe Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun bir mesai harcayarak mahallenin ulaşım sorunlarını kış mevsimine girmeden bitirme çabasında.
Seyrantepe’de yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren yurttaşlar, mahalle olarak yıllardır hizmet görmediklerini söyledi.

Van'ın o mahallesi yıllar sonra asfaltla buluştu - IMG 20241009 WA0041
‘Bekir Kaya zamanından beri yollarımız yapılmamıştı’

Bu yollar Bekir Kaya zamanında yapılmıştı, o zamandan beri kimse yapmadı. Sağ olsun belediye geldi yolumuzu yaptı. Hepsinden çok memnunuz. Buraya geçen yıl doğalgaz için geldiler. Doğalgaz yapımı sonrası yollarımız tahrip oldu, çamur içinde kalmıştı her yer. Başkanlarımızı çok seviyoruz, çok teşekkür ediyoruz onlara.
‘Bütün Yollara Asfalt Yapılıyor’
Bir başka mahalle sakini ise Tuşba Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek, “Yıllardır, sizin de gördüğünüz gibi mahallemizde hiçbir çalışma yapılmamıştı. Yeni gelen belediye yönetimi bize el atıp, yollarımızı yaptı. Belediyeden çok memnunuz, teşekkür ediyoruz,” dedi.

Van'ın o mahallesi yıllar sonra asfaltla buluştu - IMG 20241009 WA0040
Sadece bulundukları sokağı değil Seyrantepe Mahallesi’nin bütün sokaklarında yol çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Bütün yollara asfalt yapılıyor. Hiçbir sorunumuz yok, çok da memnunuz belediyemizden, başkanlarımızdan,” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın o mahallesi yıllar sonra asfaltla buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir