1. Haberler
  2. Güncel
  3. VGC’den gazetecilere bilgi ve teknik destek

VGC’den gazetecilere bilgi ve teknik destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, “Van Tanıtım Günleri” kapsamında İstanbul etkinlik alanında kurduğu stantta çalışan gazetecilere hizmet verdi.

Van Dernekler Federasyonu ile İstanbul Anadolu Van Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 3’üncüsü İstanbul Yenikapı gerçekleştirilen “Van Tanıtım Günleri” sona erdi. Etkinliğe ilk kez katılan Vangölü Gazeteciler Cemiyetin kurduğu stant büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan siyasiler, bürokratlar, STK’lar, dernekler, Vanlı ve İstanbullu vatandaşlar VGC’nin standını ziyaret ederek, stantta etkinliğe katılım sağlayan ve çalışmalarını yürüten gazetecilere de destek verildi.

Cemiyetin standına gelen gazeteciler, bir yanda oluşturulan imkanlardan yaralanırken diğer yandan Van’ın tanıtım haberleri için doğru bilgilerden faydalandı. Tanıtım Günleri’nde kurulan standın amacıyla ilgili konuşan VGC Başkanı Orhan Aşan, “Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Van Tanıtım Günleri, ilk kez cemiyet olarak katılım sağladık. Amacımız hem cemiyetimizin tanıtımını yapıp bilinirliğini artırmak hem de burada çalışan meslektaşlarımıza kolaylık sağlamak.” Dedi.

VGC'den gazetecilere bilgi ve teknik destek - VGC

“Van ile ilgili doğru bilgiler aktardık”

Başkan Aşan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Teknik destek ve olanakların yanı sıra etkinliği haberleştirmek için gelen ulusal ve uluslararası gazeteci meslektaşlarımıza Van ile ilgili doğru bilgiler aktardık. Bu da şehrimizin tanıtımı konusunda tek elden doğru ve sağlıklı bilgilerin servis edilmesi imkanı sağladı.”

Aşan: Destek vereceğiz

Aşan son olarak, “4 gündür İstanbul Yeni Kapı Etkinlik Alanındayız. Şehrimizin tanıtımı noktası bu etkinliği düzenleyen başta Van Dernekler Federasyonu ve tüm paydaşlara VGC olarak teşekkür ediyoruz. Gazeteciler Cemiyeti olarak şehrimizin tanıtımı için yapılan tüm etkinliklere bugün olduğu gibi bundan sonrada katılacak ve destek vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VGC’den gazetecilere bilgi ve teknik destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir