1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayyum sevicileri yine sahnede: Belediyenin hayvan barınağına ölü hayvan attılar

Kayyum sevicileri yine sahnede: Belediyenin hayvan barınağına ölü hayvan attılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karalama kampanyasının sürdüğü Iğdır Belediyesinde kayyum sevicileri yine sahneye çıktı.   Belediyeyi karalamak için ölü köpekleri getirip hayvan barınağına atarak çekim yapıp sosyal medyada paylaştılar.

DEM Parti’nin farkla seçimleri kazanarak kayyum politikalarına son verdiği kentlerden biri olan Iğdır’da Kayyum sevicilerin oyunları sürüyor.  Belediyeyi karalamak için ölü köpekleri getirip hayvan barınağa atan kişiler çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştılar.  Belediye ekipleri ise ölü köpek yavruların dışarıda getirildiğini görüntülerle tespit ederek sorumlular hakkında gerekli yasal işlemleri başlattılar. Yaşanan ahlak dışı uygulamayla ilgili yazılı açıklamada bulunan belediye, olayı kirli bir operasyon olarak lanse etti.

Olaydan sonra yaşananlara da dikkat çekilen açıklamada, “Yaklaşık 2 saat evvel X platformu başta olmak üzere sosyal medya platformlarında, “Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağı”nda bulunan hayvanlarımıza karşı vicdanlara sığmayan muamele yapıldığına dair dolaşıma sokulan görüntülere ilişkin ilgili müdürlüğümüzce yapılan açıklama ve barınağa gizlice girip bu kirli operasyonu gerçekleştiren şahısların tespit edildiği kamera görüntüleri ekte paylaşılmıştır.

Ekte de göreceğiniz üzere söz konusu videonun, 19.10.2024 tarihinde gizlice barınağımızın tel çitleri üzerinden dışarıdan getirdikleri(beyaz pick up tip araç) ölü hayvanları içeri atan ve bahis cesetleri barınağın yavru hayvan alanına taşıyan kimliği henüz belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından çekilmiş olduğu barınağımıza ait kamera görüntüleri ile de tespit edilerek ekte paylaşılmıştır.” Denildi.

Amaç algı yaratmak

Olayın tek nedenin algı yaratmak olduğunu dile getirilen açıklamada şunlara dikkat çekildi: “Barınağımızdaki hayvanlara zarar vermişiz gibi algı yaratmak uğruna masum canlara kıyan ve gözetimimizdeki barınağa gizlice girip algı operasyonu için her türlü çirkinliği yapan anlayışa geçit vermeyeceğiz. Görüntüler anlık olarak Jandarma ekipleriyle paylaşılmış olup yarın sabah mesai saati itibariyle de savcılığa ilgili görüntüler verilerek suç duyurusunda bulunulacaktır.

Ayrıca konuyla ilgili Iğdır Belediyesi olarak yarın yapacağımız detaylı basın açıklaması ile kamuoyunu daha kapsamlı bilgilendireceğimizi de paylaşmak isteriz.”

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayyum sevicileri yine sahnede: Belediyenin hayvan barınağına ölü hayvan attılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir