1. Haberler
  2. Güncel
  3. Narin’in abisi Baran Güran sosyal medya paylaşımını 45 dakika sonra sildi

Narin’in abisi Baran Güran sosyal medya paylaşımını 45 dakika sonra sildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin cinayetinde sır perdesi halen aralanmayı beklerken, Narin’in tutuklu olmayan tek ağabey olan Baran Güran, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar 45 dakika sonra sildi. Paylaşımın silinmesi gündem konusu oldu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde, ‘kaybolduktan’ 18 gün sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran cinayetinden tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medyasında tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin Güran’ın yer aldığı paylaşımlar yaptı. Güran paylaşımları 45 dakika sonra sildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin Güran cinayeti davasında tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medya paylaşımları yaptı.

Halk TV’nin haberine göre; Baran Güran tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin’in yer aldığı 3 ayrı paylaşımı 45 dakika sonra sildi.

Baran Güran, kim olursa olsun sorumlular cezalandırılsın diyerek vekaletini Diyarbakır Barosu’na vermiş ancak vekaletini geri çekerek tepki toplamıştı.

‘Bırak ne diyorlarsa desinler canım annem’

Güran ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek, “Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem.” ifadelerini kullandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin’in abisi Baran Güran sosyal medya paylaşımını 45 dakika sonra sildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir