1. Haberler
  2. Güncel
  3. ABD’deki kazada hayatını kaybeden 3 Batmanlının ailelerinden çağrı: Girişimde bulunun

ABD’deki kazada hayatını kaybeden 3 Batmanlının ailelerinden çağrı: Girişimde bulunun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren 3 Batmanlının aileleri yetkililere seslendi. Aileler, cenazelerin alınması için yetkililerin girişimde bulunmalarını istedi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaleti San Diego şehrinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3’ü Batmanlı 4 Türkiye vatandaşı yaşamını kaybetti. Sosyal medyada yapılan paylaşımda, yaşanan zincirleme trafik kazasında, 26 Aralık 1996 Batman doğumlu Faruk Çetin, 10 Ekim 1998 Batman doğumlu Barış Savaş, 10 Mayıs 1997 Batman doğumlu Abdurrezzak Hizmal, 30 Haziran 2001 Adana doğumlu Mahsun Dursun isimli yurttaşlar yaşamlarını yitirdi.

Aldıkları kötü haber ile aileler yasa boğulurken, bu kez de cenazelerini nasıl alacakları kaygısına kapıldılar.

Yetkililere seslenen acılı aileler, kazada yaşamını yitiren gençlerin cenazelerinin Türkiye’ye gönderilmesi için yardım kampanyası başlattılar. Ayrıca cenazelerin getirilmesi için bir de yardım kampanyası başlatıldı.

Batman milletvekillerine de seslenen acılı aileler, cenazelerin biran önce ülkeye getirilmesi için gerekli girişimleri başlatmalarını istediler.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD’deki kazada hayatını kaybeden 3 Batmanlının ailelerinden çağrı: Girişimde bulunun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    [email protected]. Amerika’da kazada hayatını kayıp eden gençlere Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldük Rezzak benim oğlumla beraber gittiler yollardayken. Rezzak in telefonunda gidene kadar onunla irtibataydik oğlum bizi aradı böyle bir üzücü durumu öğrendik gerçekten çok Zor bir durum ailelerin başı sağolsun Allah sabırlar versin inşallah

    Cevapla