‘Ak parti Saltanatına’ Van Belediyesinden cevap geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta basına yansıyan Van’da ‘Arvas saltanatı’ haberiyle Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın kamu kurumlardaki kadrolaşma haberiyle ilgili açıklama Ak Parti yerine, Van Büyük Şehir Belediyesinden geldi.

13 Kasım’da çeşitli basın yayın organlarında yer alan “Van’da Arvas Saltanatı” başlıklı haberle ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, Van Büyük Şehir Belediyesi haberde geçen iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Van Büyükşehir Belediyemiz hedef alındığı belirtilen açıklamada, İtfaiye Dairesi Başkanı Abdülillah Arvas’ın AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas tarafından kamuya alındığı ve görevde yükseltildiği intibaı oluşturulduğu vurgulandı.

Yapılan haberin gerçeği yansıtmadığı da dile getirilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Haberlerde iddia edilenin aksine Abdulahat Arvas 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK Parti 27. Dönem Milletvekili seçilirken, İtfaiye Dairesi Başkanımız Abdülillah Arvas ise 1985 yılında Van Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı işçi kadrosunda göreve başlamış. 1987 yılında itfaiye amir vekili olarak görevlendirilmiş ve 1991’de ise memuriyete geçiş yapmıştır. 1993-1994 yıllarında itfaiye müdürü olarak görev yapan Abdülillah Arvas 2016 yılında ise Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı olarak göreve başlamıştır.”

Serhat News

(SG)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Ak parti Saltanatına’ Van Belediyesinden cevap geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir