AKP’nin ‘Hatıra Ormanı’ sosyal medyada gündem oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL -AKP Van il örgütü tarafından Edremit İlçesi’nde ‘AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı’ tabelası dikti. Tabelanın dikildiği alanda ağaçların olmaması ise sosyal medyanın gündemi oldu.

Orman Şefliği Müdürlüğü bulunmasına rağmen, ormanı olmayan birkaç ilden biri olan Van’da, ağaç dikmek, orman oluşturmak yerine, hatıra ormanı tabelası dikme işi bir hayli fazlalaştı. Son olarak AKP Van İl Örgütü Edremit İlçesi’nde bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yan tarafındaki alan ‘AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı’ tabelası yerleştirildi. Tabelanın bırakıldığı alanda hiç ağaç bulunmaması ise sosyal medya da alay konusu oldu. Van ve Çevre illerden birçok gazeteci, kadın aktivist ve hukukçu tabelayı sosyal medya hesaplarında paylaşarak, ‘hatırı var ama ormanı’ yok değerlendirmesinde bulundu.

Hukukçu Alınak, fotoğrafı ülkenin mevcut halinin bir özeti olarak ele aldı

Kars Barosuna bağlı Avukat Bişar Abdi Alınak, tabelayı paylaşarak, “Ülkeyi ne de güzel anlatan bir fotoğraf. Tabela var ama ortada orman yok! Muhteşem dedikleri ekonomileri, ileri dedikleri demokrasileri, adaletli dedikleri hukukları da aynı bu tabela gibi…” paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/avBisarAlinak/status/1471856469800734720

AKP’nin tabelasını eleştiren Kadın Aktivist Zozan Özgökçe “hatıran yeter” diye paylaşırken Gazeteci Oktay Candemir “Orman yok ama hatırı var:)” şeklinde paylaşımında bulundu. Paylaşımların yanı sıra fotoğrafların altına çok sayıda eleştirel yorumlar yapıldı.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’nin ‘Hatıra Ormanı’ sosyal medyada gündem oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir