1. Haberler
  2. Güncel
  3. Altan Tan’dan, Haniye için yürüyen Kürtlere sert tepki: Sizlere ne oluyor

Altan Tan’dan, Haniye için yürüyen Kürtlere sert tepki: Sizlere ne oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran’da bulunduğu sırada düzenlenen suikastla öldürülen Hamas’ın etkili ismi İsmail Haniye’nin öldürülmesi sonrasında Diyarbakır’da yürüyüş düzenlenmesine yönelik eleştirilerde bulunan siyasetçi Altan Tan, “Biz Kürtler, Filistin  davası için İsrail ile savaştık. Peki onlar ne yaptı? Bölge ülkelerinin Kürtlere karşı negatif siyasetlerini hep desteklediler. Peki sizlere ne oluyor, neden kendinizi parçalıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

İsrail’in, Filistin’e yönelik saldırılarının bir parçası olan Hamas liderlerinden İsmail Haniye suikastına yönelik tepkiler devam ederken, Diyarbakır’da Hüdapar’lıların öncülük ettiği yürüyüş ve atılan sloganlar büyük tepkilere yol açmıştı.

Yapılan yürüyüşe sert tepki gösterenlerden bir tanesi de siyasetçi Altan Tan oldu. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Tan, “Biz Kürtler hep Filistin davasının yanında olduk hatta İsrail’e karşı savaştık. Filistinliler ne yaptı? Bölge ülkelerinin Kürtlere karşı negatif siyasetlerini hep desteklediler. Peki, sizlere ne oluyor da kendinizi bu kadar parçalıyorsunuz?” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altan Tan’dan, Haniye için yürüyen Kürtlere sert tepki: Sizlere ne oluyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Röportajın yada videonun tamamını neden paylaşmiyirsunuz!?
    Delikanlı olun biraz!!!

    Cevapla