1. Haberler
  2. Güncel
  3. Aysima ve Nursima Ayrılmasın, sizin desteklerinizle yaşamaya devam etsin

Aysima ve Nursima Ayrılmasın, sizin desteklerinizle yaşamaya devam etsin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da SMA tip2 hastalığına yakalanan ikiz kardeşler Aysima ve Nursima için geri sayım başladı. Sadece 3 ayları kalan ikiz kardeşlerin kurtulmasını sağlayacak paranın yüzde 62’si toplanmış durumda. Geriye kalan yüzde 38’lik kısım için sizlerin desteği gerekli.

Vanlı ikiz kardeşler Aysima ve Nursima dünyada eşi benzeri olmayan bir durum ile karşılaşarak aynı anda SMA Tip 2 hastalığına yakalandılar. SMA tip 2 hastalığına dünyada ilk kez ikiz kardeşlerin her ikisi de yakalanıyor.

Her iki çocuklarını kurtarmak için çalmadık kapı bırakmayan aile, tüm güçleri, aile, dost ve yakınları ile birlikte seferber olmuş durumdalar. Çünkü ikiz kardeşlerin zamanı kısıtlı ve almaları gereken daha çok mesafe var.

Aysima ve Nursima kardeşlerin kurtulması için gerekli olan paranın yüzde 62’sini toplayan aile, kalan 3 aylık zaman diliminde geriye kalan yüzde 38’lik kısmını da toplayarak her iki çocuklarını da kurtarmayı hedefliyor.

Eğer gerekli parayı toparlayamazlarsa, aile iki çocuğundan birisi arasında tercih yapma ile karşı karşıya kalabilir.

Bu durumda kalmamak için tüm güçleri ile seferber olan aile, kamuoyundan da destek istiyor.

Ailenin iletişim bilgileri ve banka hesap numaraları görsellerde mevcuttur.  Aysima ve Nursima Ayrılmasın, sizin desteklerinizle yaşamaya devam etsin - aysima nursima.jpg2 Aysima ve Nursima Ayrılmasın, sizin desteklerinizle yaşamaya devam etsin - aysima nursima.jpg3

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aysima ve Nursima Ayrılmasın, sizin desteklerinizle yaşamaya devam etsin
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir