1. Haberler
  2. Güncel
  3. Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde

Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeli’nin kendisine yönelik sert sözlerine cevap veren DEVA Partisi lideri Ali Babacan, MHP’nin Sinan Ateş cinayeti ile ilgili mahkemeye verdiği ve kendisinin de yer aldığı 154 kişilik listeye tepki gösterdi. Babacan, “Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde” dedi.

MHP’nin Sinan Ateş davasına müdahil olma talebine yönelik dilekçesinde mahkemeye çağrılması istenen 154 kişilik liste gündemdeki yerini koruyor.

Listede ismi bulunan Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, listede yer alan bazı isimlerle görüştü. Terkoğlu, “154’lükler şimdi ne yapacak?” başlıklı yazısında, listede yer alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, gazeteci Levent Gültekin, gazeteci Orhan Uğuroğlu, Emekli Amiral Türker Ertürk, eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez ve avukat Afşin Hatipoğlu’na “Ne yapacaksınız” diye sordu.

Babacan: Devlet gücünü yanlış kullanan ve maddi menfaat elde eden bir yapı oluştu

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, “Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde. Devlet gücünü yanlış şekilde kullanan ve maddi menfaat sağlayan bir yapı oluştu” ifadelerini kullandı.

Uğurlu: Bahçeli’nin asıl hedefi Erdoğan

Terkoğlu, gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve kızlarıyla yaptığı görüşmeyi hatırlatarak, şunları söylediğini aktardı:

“Eğer Ayşe Ateş’i ve kızlarını çağırarak adalet sözü veren Recep Tayyip Erdoğan suçluysa ben de suçluyum. Aslında Bahçeli’nin hedefindeki ismin Erdoğan olduğunu düşünüyorum. Bu dilekçe görünürde 154 kişi ama Erdoğan’ı da eklerseniz 155 kişi. Çünkü hepimiz Sinan Ateş için adalet istedik.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir