1. Haberler
  2. Güncel
  3. Başdanışman Ertem’den dikkat çekici açıklama: İsrail’in yok edilmesine katkı sağlayacaktır

Başdanışman Ertem’den dikkat çekici açıklama: İsrail’in yok edilmesine katkı sağlayacaktır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamas liderini Haniye’nin bir süikast sonucu öldürülmesi sonrasında bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Başkanışmanı Cemil Ertem, İsrail’i işaret ederek, “Şahadeti katil İsrail’in yok edilmesine katkı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

Bölgesel savaşa doğru tırmanan İsrail saldırıları, Hamas, siyasi lideri İsmail Haniye’nin İran’ın başkenti Tahran’da konakladığı konuta düzenlenen füze saldırısında öldürülmesi ile yeni bir boyut kazandı.

Hamas liderinin öldürülmesi sonrası Türkiye’de hükümetten yapılan açıklamalarla Haniye’ni öldürülmesi lanetlenirken, en dikkat çeken açıklamalarından biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından biri olan Cemil Ertem’den geldi.

Ertem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Haniye’nin direnişin sembol ismi olduğunu belirterek, “Şahadeti de direnişe ve katil İsrail’in yok edilmesine katkı sağlayacaktır şüphesiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise pazar günü Rize’de yaptığı konuşmada İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını eleştirerek “Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başdanışman Ertem’den dikkat çekici açıklama: İsrail’in yok edilmesine katkı sağlayacaktır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir