Başlık parası can aldı: Kardeş abisini öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’ta kardeşlerini evlendirmek isteyen Ağrılı Hasan ve Selami Şirip Kardeşler, kızın ailesinin istediği başlık parası nedeni ile kavga etti. Kavgada Hasan Şirip, Abisi Selami Şirip’i 10 el ateş ederek öldürdü…

İddiaya göre 27 Mayıs Cumartesi günü saat 23:00 sularında İstabul Esenyurt’ta meydana gelen olayda, Selami Şirip (38), en küçük kardeşlerini evlendirmek için istedikleri kızın Ağrı’daki ailesi ile görüştü. Kızın ailesi başlık parası isteyince de Selami Şirip, parayı aralarında toplamaya çalışırken anlaşmazlık yaşadığı kardeşi Hasan Şirip (29) ile telefonda tartıştı.

Bunun üzerine tartışma sırasında Selami Şirip, kardeşine telefondan konum atarak konuşmaya çağırdı. Hasan Şirip, ağabeyinin attığı konuma gitti. Burada taraflar arasında yeniden tartışma çıktı.

10 el ateş etti

Tartışma kısa sürede büyüdü. Selami Şirip, iddiaya göre kardeşine bıçakla saldırdı. Bunun üzerine Hasan Şirip ise yanında getirdiği tabancayla ağabeyine 10 el ateş etti. Kurşunlardan biri Selami Şirip’in başına isabet etti.

Ağır yaralanan Selami Şirip kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen Hasan Şirip ise, polis ekipleri tarafından koşarak kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan cinayet anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına ve bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hasan Şirip’in ağabeyi Selami Şirip’e ateş ettiği, Selami Şirip’in ise yere yığıldığı anlar yer aldı. (Kent04)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başlık parası can aldı: Kardeş abisini öldürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir