1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bravo VASKİ! Örnek halk belediyeciliğini hayata geçiriyor

Bravo VASKİ! Örnek halk belediyeciliğini hayata geçiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlerden sonraki hizmetleri ile göz dolduran VASKİ, 5 yıllık stratejik plan hazırlık sürecinde tüm abonelerine kısa mesaj atarak önceliklerini belirlemeyi hedefledi. Mesaj ile birlikte eklenen linkte aboneler online hazırlanan ankete katılarak önceliklerini VASKİ yönetimine iletme şansını yakalamış oluyorlar.

Yerel seçimlerden sonda erkenden kendi sistemini kurarak halkçı belediyeciliği ve Vanlılara hizmeti hedefleyen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ), 5 yıllık stratejik plan hazırlıklarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Van’da bulunan belediyelerin halk toplantıları ile gerçekleştirdiği stratejik planını hazırlarken VASKİ daha değişik bir yönteme başvurarak, abonelerine kısa mesaj atarak, online anket linki paylaştı. Böylelikle aboneler anket aracılığı ile kendi önceliklerini belirlerken, 5 yıllık stratejik planın hazırlıklarına da dahil olmuş oluyorlar.

Online hazırlanan ankette birbirinden önemli sorular sorulurken, kendisine ilişkin de soruları sorması dikkat çekti. Bununla birlikte kentin önceliklerini de tespit etmeyi hedefleyen VASKİ anketi, yürütülen çalışmalarda önem sıralamasını da belirlemeyi hedefliyor.

VASKİ’nin abonelerine yolladığı kısa mesajda şu bilgilere yer veriliyor:

“Kıymetli Abonemiz, 2025-2029 yıllarını kapsayan beş yıllık Stratejik Planlama çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Katılımcı yönetim ve yönetişim ilkesini benimseyen kurumumuz, stratejik planlamasını siz değerli halkımızın katkılarıyla şekillendirmek istemektedir. Ankete katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. bit.ly/4cLmRba adresinden anketimize katılabilirsiniz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bravo VASKİ! Örnek halk belediyeciliğini hayata geçiriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir