CHP adına ‘Öcalan’ı özgürlüştüreceğiz’ broşürü basıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’da bir matbaada CHP logosuyla ‘İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız” yazılı broşür bastırıldığını tespit ettiklerini ve suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’da bir matbaada CHP logosuyla sahte broşür bastırıldığını tespit ettiklerini belirterek, “CHP logosuyla “İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız” diyerek sözde parti broşürü, Sticker bastırmışlar” dedi.

Kaftancıoğlu, olayı Twitter hesabından duyurdu. CHP İstanbul İl Başkanı, sahte broşürler nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını ve yargı sürecinin bizzat takipçisi olacağını söyledi.

“Matbaa ne hikmetse siparişi ve parayı verenin kim olduğunu bilmiyor” diyen Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Akşam akşam çaresizlikten düştükleri duruma biraz da gülelim diyerek bir vaka paylaşayım sizlerle. Yer Sultanbeyli’nde bir matbaa… CHP logosuyla “İktidar olduğumuzda Apo’yu çıkartacağız” diyerek sözde parti broşürü, Sticker bastırmışlar. Komik kısmı şimdi geliyor: Matbaa ne hikmetse siparişi ve parayı verenin kim olduğunu bilmiyor. Kim bilir belki de uzaylılar:) Güldük eğlendik şimdi asıl söyleyeceğimize gelelim. CHP logosunu yalanlarına, algılarına kim alet ediyor ve aracı oluyorsa nefesimiz enselerinde olacak. Sahte broşürü basanlar ve bastıranlarla ilgili yargı sürecini başlatıyorum 14 Mayıs itibariyle bu kişiler ve benzeri işlere kalkanların alabilecekleri en yüksek cezaları almalarının bizzat takipçisi olacağım…”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP adına ‘Öcalan’ı özgürlüştüreceğiz’ broşürü basıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir