CHP’li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Van’da millet ittifakının seçim çalışmalarına katıldı.

CHP'li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi - chp ziyaret genclik 3

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine gün sayıyor. Millet İttifakı, tüm ülkede olduğu gibi Van’da da seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İstanbul Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de Van ve Erciş’te seçim çalışmalarına dahil oldu. Gül, 2 gün boyunca gündüz Erciş’te esnaf ziyareti yaparken akşamları da Van merkezde kafelerde gençlerle bir araya gelerek, esnafla sohbet etti. Gül’e belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Van milletvekili Seracettin Bedirhanoğlu eşlik etti.

CHP'li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi - chp ziyaret genclik 4

‘Çok canlı bir şehre tanıklık ettim’

Gül, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Van ülkemizin en güzel şehirlerinden. Burada gerçekten çok canlı bir şehre tanıklık ettim. Gençler değişim ve dönüşümden yana olduklarını net bir şekilde ortaya koydu. Bu şehirden vekiller çıkaracağımıza inanıyorum. Hem Van’da hem de Erciş’te ittifak adaylarının özveriyle çalışmaları bu hissiyatımızı daha da güçlendirdi. 14 Mayıs akşamı kazanan millet ittifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

CHP'li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi - chp ziyaret genclik 5

‘Gençler umut veriyor’

CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu da seçimin kaderini gençlerin belirleyeceğini aktararak, “Türkiye için kritik öneme sahip olan seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçimlerde ülkenin yaşanan kötü gidişattan kurtulması için millet ittifakının seçimi kazanması gerekiyor. Van’da yaşanan değişime öyle görünüyor ki ciddi bir destek verecek. Van’dan vekil ya da vekiller çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Van, uzun yıllardır iki kutuplu siyasetin markajına alınmış ve maalesef kendi sınıfındaki şehirlere kıyasla çok geride kalmış. Bunu değiştireceğiz. Gençler umut veriyor. Bu değişimi gerçekleştirecek olan hem Van’da hem ülkemizde gençler olacak. Bunu iddia ediyorum. Hemen hemen hergün gençlerin içindeyim. Büyük bir heyecan ve teveccüh görüyorum. 14 Mayıs’ın mimarı gençler olacak” diye konuştu.

CHP'li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi - chp ziyaret genclik 1

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Belediye Başkanı Gül Van’da gençlerle bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir