CHP’li Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ta İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın da aracının aralarında bulunduğu 2 araç kaza yaptı. Kazada Murat Açıl hayatını kaybetti.

Sivas’ın İmranlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Murat Açıl, ilçe girişinde 2 aracın karıştığı kazada hayatını kaybetti.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Sivas-Erzincan kara yolu İmranlı ilçe girişinde meydana geldi. Sivas’tan görev yaptığı ilçeye giden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın kullandığı 34 BIR 240 plakalı kiralık makam aracı ile karşı yönden gelen ve sürücüsü bilinmeyen 59 ZP 423 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada Başkan Açıl ile birlikte 2’si çocuk toplam 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ilçe ve kent merkezindeki hastanelere görüldü. Evli ve 4 çocuk babası Başkan Açıl, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sivas Milletvekili Duyurdu

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklamada bulunarak, Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın geçirdiği trafik kazasın sornası hayatını kaybettiğini açıkladı.

Karasu paylaşımında şöyle dedi:

“Çok üzgünüz. İmranlı Belediye Başkanımız Murat Açıl’ı geçirdiği trafik kazası sonucu maalesef kaybettik. Partimizin, Sivas’ın ve İmranlı’nın başı sağolsun”

(DHA)

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir