1. Haberler
  2. Güncel
  3. CHP’nin ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van da düzenlenecek

CHP’nin ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van da düzenlenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’nı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Van da gerçekleştirecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu Van halkını Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya davet etti.

CHP, İstanbul Maltepe’de yapılan ‘Milletin Sesi’ mitinginin ardından rotasını doğuya çeviriyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde 27-29 Mayıs tarihleri arasında Van’da ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ düzenlenecek. Üç gün sürecek toplantının gündem maddesi genel seçimler olacak. Toplantıya Kılıçdaroğlu’nun yanısıra İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanları başta olmak üzere 225 ilin belediye başkanı katılacak.

Kılıçdaroğlu Vanlı iş insanları ile bir araya gelecek

Kılıcdaroğlu, programın ilk gününde Vanlı iş insanlarıyla bir araya gelecek. Sonraki günde ise kahvaltı programına katılacak olan genel başkan, 3 gün boyunca kentte temaslarını sürdürecek.

Program hakkında bilgi veren, CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, böylesi bir organizasyonun Van’da ilk olduğunu belirterek, “Cumhuriyet tarihinden bu yana böylesi büyük bir çalıştay ilimizde yapılmamış. Halkımızın programa teveccüh göstereceğine inanıyorum. Bütün halkımızı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 27 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da görkemli bir şekilde karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Serhatnews

(lg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van da düzenlenecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir