Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na saldırı girişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman ziyaretinde protesto edildi. Devam eden provokasyonlar nedeniyle Kahta programı iptal edildi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla deprem bölgesi Adıyaman’da bir dizi ziyaret geçekleştirdi.

Adıyaman Belediye Mezarlığı’nı ziyaret ettiği sırada sözlü saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu, bu kez Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi ziyaretinde protesto edildi. Medyascope’un paylaştığı videoda türbenin bahçesinde yaşanan arbedede, CHP’li Özgür Özel’in olaya müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Provokasyonlar nedeniyle Kılıçdaroğlu’nu Kahta programının iptal edildiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu: Bu işi birlikte başarabiliriz

Kılıçdaroğlu, saldırı girişimlerinin ardından sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz. Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir, o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir o para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na saldırı girişimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir