1. Haberler
  2. Güncel
  3. DEM Parti Diyarbakır milletvekili Kamaç ve PİA’dan ofisimize ziyaret

DEM Parti Diyarbakır milletvekili Kamaç ve PİA’dan ofisimize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Kamaç, İnsan ve Özgürlük Partisi Van İl Başkanı ve İnsan ve Özgürlük Partisi Genel Başkan Yardımcısı Menice Gülmez ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ofisimizi ziyaret etti.

İnsan ve Özgürlük Partisi Genel Başkan Yardımcısı Menice Gülmez, basına önemine değinerek basının şunları kaydetti: “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Basın bizim sokaktaki sesimizi topluma duyuran bir güç. Basın çalışanları sayesinde sesimizi topluma duyurabiliyoruz. Basın olmazsa halk bizi göremez. Yaptığınız iş gerçekten çok zor ve saygı duyulacak bir emek.”

‘Muhalif basının ne kadar zorlandığını alanda görebiliyoruz’

Mehmet Kamaç, Genel Yayın Yönetmenimiz Sıddık Güler’in tutuklanmasının hukuka aykırı olduğunu dile getirerek, “Basın çalışanları çok önemli bir iş yapıyor. Gazetecilik başka bir şey. Bazen alanda gazetecilerin yaşadığı sıkıntıları, zorlukları görüyoruz. Hele hele muhalif basının bu süreçte ne kadar baskı altında olduklarını, alanda ne kadar zorlandıkların, nasıl muamelelerle karşılaştıklarına tanık oluyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun muhalif gazetecilerin üstlendiği rol çok farklıdır. Bu ülkede 20’den fazla ulusal yayın yapan kuruluş var, ama haberlerini açtığınızda cümleleri neredeyse aynı. Muhalif basın bu çoğulculuğu kendi içerisinde gerçekleştirebiliyor. Serhat News yeri geldiğinde her alanı eleştirebiliyor. Bu hakkı ve bu özgürlüğü elbette var,” dedi.

Serhat News

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti Diyarbakır milletvekili Kamaç ve PİA’dan ofisimize ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir