1. Haberler
  2. Güncel
  3. Dem Partili o ismin 2 yıl önce ‘Yenidoğan Çetesi’ni meclise taşımış

Dem Partili o ismin 2 yıl önce ‘Yenidoğan Çetesi’ni meclise taşımış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Faruk Gergerlioğlu, 2022’de sunduğu, yenidoğan skandalında ruhsatı iptal edilen MediLife Bağcılar Hastanesi’nde yaşanan ihmalin yer aldığı soru önergesinin reddedildiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Gergerlioğlu, “Kaçıncı skandal sonrası aklınız başınıza geliyor, gelecek?” dedi.

Türkiye kamuoyunda “Yenidoğan Çetesi” ismiyle bilenen 12 bebeğin ölümünden sorumlu suç örgütüyle ilgili TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kamuoyunu dehşete düşüren olayda, 2022’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplaması için sunduğu soru önergesini paylaşarak tepki gösterdi.

İki yıl önceki soru önergesi cevapsız bırakıldı

2022 yılında TBMM’ye verdiği soru önergesinde, yenidoğan skandalında adı geçen ve ruhsatı iptal edilen hastanelerden MediLife Bağcılar’da 1 yaş altına yasak olduğu halde 3 aylık ve 8 aylıkken bir bebeğe iki kez EMG ve MR çekildiğini ifade eden Gergerlioğlu, tetkiklerin konuyla alakasız, yetersiz ve düzgün yapılmadığını, bu sebeple bebeğin tedavisinin geciktiğini ve bebeğin kolunu kaybetme riskinin olduğunu anlatmıştı.

 

Serhat News

Yenidoğan çetesi lideri Dr. Fırat Sarı’nın ifadesi ortaya çıktı

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dem Partili o ismin 2 yıl önce ‘Yenidoğan Çetesi’ni meclise taşımış
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir