‘Demirtaş seçim bölgesi Yüksekova’ya selam gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HDP Yüksekova İlçe Örgütü Eş Başkanı Avukat Şoreş Diri, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la görüştüğünü belirten HDP Yüksekova İlçe Örgütü Eş Başkanı Avukat Şoreş Diri, görüşmeyle ilgili Yüksekova Haber Portalı’na açıklamada bulundu.

‘Bütün Yüksekovalılara selamı var’

Diri, Demirtaş’ın kendisine HDP’nin çok yakın bir zamanda iktidar olacağını ve Türkiye siyasetinin merkezinde HDP’nin yer alacağını söylediğini belirterek, “HDP’nin hesaba katılmadan yapılan bütün planların başarısız olacağını herkesin farkında olduğunu söyledi. Yüksekovalı gençlere yönelik özel ilgisini ve alakasını her defasında dile getirdi. Yüksekovalı gençlere demokratik siyasette yer almaları konusunda özellikle çağrıda bulundu. Bütün Yüksekovalılara ama özellikle Yüksekovalı gençlere içten selamlar gönderdi. Demokratik siyaseti hep beraber inşa edeceklerini, bu siyasetin merkezinde de gençlerin olacağını ekledi” dedi

whatsapp-image-2022-01-03-at-21-04-30.jpeg

‘Yüksekova halkının ilk seçimde talana son vereceğine inancım tam’

Demirtaş’ın sağlık durumunun gayet yerinde olduğunu belirten Diri, “Sayın Demirtaş ekonomik krizin temel nedeninin kötü yönetim ve tek adam rejimi olduğunu ifade etti. Başta Yüksekova Belediyesi olmak üzere, belediyelere kayyımlar atandıktan sonra, belediyelerin yandaşlara peşkeş çekilen bir rant ve talan yeri haline getirildiğinin Edirne’den dahi görüldüğünü söyledi. Yüksekova halkının ilk seçimde bu talana son vereceğine olan inancının tam olduğunu söyledi” dedi.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Demirtaş seçim bölgesi Yüksekova’ya selam gönderdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir