DEVA’dan Çatak’ta esnaf ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Van İl Başkanlığı, Van’ın Çatak ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlemek üzere sık sık ziyaretler gerçekleştiren Van İl Başkanı Erdinç Peker, il ve ilçe yönetimi, bu defa da Çatak ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların sorunları dinlendi

Ziyaretlerde İl Başkanı Erdinç Peker, DEVA Partisi’nin eylem planlarını anlatarak, esnafın derdine deva olacaklarını söyledi. Peker, DEVA Partisi kadroları ile birlikte ülkenin en başarılı olduğu dönemden daha iyisini yakalayacaklarını, toplumun her kesiminin topyekun zenginleşeceğini ifade etti.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, DEVA Partisi’nin kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve talepleri bire bir dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.

DEVA’dan Çatak’ta esnaf ziyareti - deva catak ziyaret 1

Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin akabinde Erdinç Peker ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatak İlçe Başkanlığı ve Çatak Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

‘Çatak halkı seçime kadar sabretmeli’

Gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrasında açıklama yapan Peker şunları kaydetti:

DEVA’dan Çatak’ta esnaf ziyareti - deva catak ziyaret 3

“AK Parti hükümetinin tüm Türkiye’de sebep olduğu ekonomik kaos ne yazık ki Çatak ilçemizde de kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Esnaf derdini anlatacağı, sorunlarına çözüm arayacağı hükümet kanadından kimseye ulaşamadığından dert yanıyor. Birçok mahallede elektrik, telefon ve internet yok. Haliyle bu mahalleler kaderleri ile baş başa bırakılmış. Bu mahallelerin dünya ile irtibatları tamamen kesilmiş, aileler şehirde olan, askerde olan, öğrenci olan çocuklarından hiçbir şekilde haber alamıyorlar. Tınne filmi ne yazık ki 2022 yılında Çatak’ta hayat bulmuş durumda. Sorunları yerinde tespit eden ekiplerimiz ile Çatak’ta olan tüm sorunları sürat ile çözecek bir yönetim kadrosuna sahibiz. Bu kadar bekleyen Çatak halkına seçime kadar sabretmelerini ve seçimden sonra tüm sıkıntıları el birliği ile hep beraber çözmeye davet ediyoruz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEVA’dan Çatak’ta esnaf ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir