Hakkari Best Van’dan bir ilk!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’de yıllardır yolcu taşımacılığı yapan Best Van Hakkari şubesi yıllar sonra 2+1 yolcu otobüsünü Hakkari’ye kazandırarak batı illerine ilk defa aktarmasız taşımacılığa başladı.

Hakkari Best Van'dan bir ilk! - 10

81 il içerisinde otobüs firması olmayan tek il olan Hakkari’deki bu eksikliğin giderilmesi vatandaşları sevindirdi. Hakkari’ye konvoy ile giriş yapan yolcu otobüsü, vatandaşlar tarafından davul zurna ile karşılandı. Caddelerde bekleyen vatandaşlar ise, yıllar sonra Hakkari’ye gelen otobüslerin sevincini yaşadı. Düzenlenen kurdele kesim açılışına Ak Parti, CHP milletvekili adayları, siyasi parti il başkanları, Sivil toplum kuruluş başkanları, kanaat önderleri, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkari Best Van'dan bir ilk! - 3 002

Açılışta konuşan Hakkari sanayi ticaret odası başkanı Servet Taş, “Hakkari’nin büyük bir eksiğini tamamlayan Best Van tur Hakkari şubesi işletmecileri Cemil Kahraman ve Rojhat Şahin kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizi en yakın komşu ilimiz olan Şırnak ve bir çok Güney doğudaki illere otobüs seferleri başlattı. Bu ulaşım özellikle Hakkari ve Şırnak’ı daha da yakınlaştırdı,” dedi.

Hakkari Best Van'dan bir ilk! - 5

Bugün 3 bayramı beraber kutladığını ifade eden Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Best Van yönetim kurulu başkanı İrem Bayram ise “Bugün Hem 23 Nisan çocuk bayramı, hem Ramazan bayramı hem de Hakkari’ye gelen otobüsün aktarmasız şekilde ulaşıma sağlandığı bayramı kutluyoruz. Bugün den sonra yolcularımızı otobüsle direk, Şırnak, Antep, Adana, Mersin ve Antalya’ya her gün saat 11:00’de aktarmasız şekilde ulaştıracağız,” dedi. 

Kaynak: Hakkari Objektif Haber

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari Best Van’dan bir ilk!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir