1. Haberler
  2. Güncel
  3. İçişleri Bakanlığı emniyet müdürünün o hareketi için düğmeye bastı

İçişleri Bakanlığı emniyet müdürünün o hareketi için düğmeye bastı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır Belediyesi tarafından işten çıkartılanları ziyaret eden Iğdır Emniyet Müdürü’nün ziyaret esnasında söyledikleri sonrasında yaşananlara karşı sessizliğini bozan İçişleri Bakın Ali Yerlikaya, “Gereğini yaparım” dedi.

Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya geçtiğimiz hafta işlerine son verilenleri ziyareti sırasında sarf ettiği ifadeler büyük tartışmalara neden olmuştu. Sakarya ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Size karşı dışardan gelecek her türlü baskı emniyet kuvvetleri tarafından bertaraf edilecektir” ifadelerini kullanmıştı.

Görüntülerde Emniyet Müdürü Sakarya’nın ziyaret sırasında sakız çiğnediğine yönelik görüntüler ise, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili görüşü sorulan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntüleri benimsemediğini söyledi.

Yerlikaya, “Hiçbir yerde sakız çiğneyerek ister suçluyu veya gözaltı kararlı olan birini veya başka bir meselede bu şekilde davranmasını kabul eden bir vali de olmadım, bakan da değilim. O münferit bir olaydır, gereğini yaparım” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanlığı emniyet müdürünün o hareketi için düğmeye bastı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir