Iğdır’da göçmenleri taşıyan araç kaza yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır’da gerçekleşen kazada 3 göçmen yaralanırken, şoför ile yaklaşık 25 göçmenin ise yaya olarak bölgeden uzaklaştığı öğrenildi.

İran’dan Türkiye’ye gelen Afganistan uyrukla vatandaşların bulunduğu minibüs, Iğdır’da virajlı yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 3 göçmen yaralanırken, şoför ile yaklaşık 25 kaçak göçmenin ise yaya olarak bölgeden uzaklaştığı öğrenildi.  

Kaza, geç saatlerde Iğdır’a bağlı Kervansaray Köyü yakınlarında meydana geldi. Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesine bağlı Sulucem bölgesinden aldığı Afgan uyruklu göçmenleri taşıyan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 04 AKK509 plakalı minibüs, Iğdır’a bağlı Kervansaray Köyü yakınlarında virajlı yolda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yoldan çıkarak şarampole devrildi. Yan yatan minibüste bulunan 3 göçmen yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu arada araçta bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 25 dolayındaki göçmen ile sürücünün olay yerinden yaya olarak kaçtıkları öğrenildi.

Yaralanan 3 kişi, ilk tedavilerini ardından ambulanslarla hastaneye götürülürken, jandarma ise kazadan sonra kaçan sürücü ve göçmenlerin yakalanması için çalışma başlattı. 

(Artı Gerçek)

(YK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Iğdır’da göçmenleri taşıyan araç kaza yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir