1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı

İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da, İpekyolu Belediyesi 5 yıllık stratejik planını oluşturmak için başlattığı mahalle çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Mahallelerde düzenlenen toplantılarda 5 yıllık stratejik planlama için halktan görüş alınıyor.

Van’da İpekyolu Belediyesinin stratejik  plan çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Stratejik plan çalışması kapsamında Belediye Eşbaşkanları Canan Uzunay, Abdullah Zeydan Hacıbekir Mahalles’inde, Cevdet Altındağ ise Esenler Mahallesi’nde halkla bir araya gelerek halkın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek çözüm önerilerini konuştular.

Mahalle toplantılarına DEM Parti yöneticileri DBP İl ve İlçe Eşbaşkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir daire başkanları ve müdürler de katılım sağladı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Esenler Mahalle toplantısında konuşan Eşbaşkan Cevdet Altındağ, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, halkın çok önemli konuları dile getirdiğini, bu sorunların çözümü için çalışacaklarını kaydetti.

Hacıbekir Mahallesi’ndeki toplantının Başkanlığını ise Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ile İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay gerçekleştirdi.

Hacıbekir Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay, temizlik alanı başta olmak üzere mahallerde yaşanan sorunlara değinerek, çözüm için halkla birlikte çalışacaklarının bilgisini verdi.

Toplantıda stratejik planlama sürecine dair halkın görüş ve önerileri dinlendi. Halkın katkıları gelecekteki planlamalarda dikkate alınmak üzere not edildi.

İpekyolu Belediyesi’nin mahalle toplantıları tüm ilçedeki mahalleleri kapsayacak şekilde devam edeceği öğrenildi. İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı - ipekyolu strateji 2 İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı - ipekyolu strateji 3 İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı - ipekyolu strateji 4 İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı - ipekyolu strateji 5

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyolu Belediyesi stratejik plan mahalle toplantıları başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir