1. Haberler
  2. Güncel
  3. İpekyolu Belediyesi’nde önemli çöp uyarısı: Zamanında bırakın

İpekyolu Belediyesi’nde önemli çöp uyarısı: Zamanında bırakın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha temiz bir çevre için belli bir planlama yapan İpekyolu Belediyesi, tüm yurttaşlardan çöp bırakma saatlerine uyulması çağrısında bulundu.

Van İpekyolu Belediyesi, daha temiz bir çevre için çöp bırakma saatleri belirledi. Başta esnaf olmak için tüm yurttaşlardan çöp bırakılma saatlerine riayet etmeleri uyarısında bulunan belediye yetkilileri, el ilanları ile bunun duyurusunu yaptılar.

Gerekli uyarı ve bildirimlerde bulunmak amacıyla yapılan çalışmalara İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay ile Cevdet Altındağ, İpekyolu Belediyesi Encümenleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri katıldı. Daha temiz bir İpekyolu için hep birlikte çalışılması gerektiğini kaydeden İpekyolu Belediyesi, çöp çıkarma saatlerini her akşam 21.00 ile 23.00 arasında belirledi.

Çöp bırakma şekline yönelik de açıklamalarda bulunan belediye yetkilileri, bırakılan çöp poşetlerinin ağzının kapalı bir şekilde çöp toplama alanlarına bırakılması gerektiğini bildiren ekipler, sağlıklı bir yaşamın birinci kuralının temizbir çevre olduğunu söylediler.

Çöp bırakma saatlerine uymayanlar hakkında yasal işlem başlatılacak

Belediye yetkilileri, belirtilen saatlere uymayan bina, işyeri ve site yönetimleri hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını bildiren İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları, “Güzel kentimize değer katmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çöp saatlerine uymalıyız. Amacımız, halkımıza daha iyi ve verimli hizmet sunmaktır. Bu konuda değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz. Tüm  halkımızı ve en başta da esnaflarımızın belirtilen saatlere uymalarını rica ediyor, cadde ve sokaklarda çöp toplama işlemi tamamlandıktan sonra kesinlikle çöp çıkarmamalarını önemle istirham ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.

Temiz ve düzenli bir çevre için tüm halkla iş birliği ve duyarlılık içinde çalışmalarını yürüten İpekyolu Belediyesi uygulamaya uyan ve uyacak olanlara teşekkür etti.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyolu Belediyesi’nde önemli çöp uyarısı: Zamanında bırakın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Avatar

    Mrb ipek yolodq Ali paşa da bazı yerlerde bakıyorum çöp toplanilmiyot

    Cevapla
  2. Avatar

    HALİL AĞA MAHLESİNDE MİR ALAY SOK TA BAZI SOKAK SAKİNLERİ ÇÖPLERİNİ ZAMANSIZ BIRAKIYORLAR KEDİLER VE TAVUKLARI POŞETLERİ YIRTIP ÇÖPLERİ ORTALİGA SAGÍTIYURLAR NE YAPMAMIZ GEREKİYOR

    Cevapla
  3. Avatar
    25 Temmuz 2024, 14:41

    Geri dönüşüm iscisiyim gece kağıt hurda topluyoruz belediyenin bu soktore bı el atması lazım çöp araba şoförleri ve sanat sokağında ki temizlik işçileri aldıkları maaş yetmezmiş gibi hurda topluyor fakir fukaranin hakkına giriyor ya bizi ise alın onları hurdacı yapın yada bıraksınlar işimizi yapalım

    Cevapla