İranlı turistler yeni yılı Van’da karşıladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’a gelen İranlılar, kentteki eğlence merkezlerinde yeni yıla dans ederek girdiler

Sınır kapıların açılmasıyla birlikte kente akın eden İranlı Turistler 2022 yılına da kentteki eğlence merkezlerinde dans edip eğlenerek girdi. DHA’dan Behçet Dalmaz- Orhan Aşan’ın haberine göre, İranlılar, Büyük Urartu Oteli’ndeki eğlence merkezinde yeni yıla dans ederek girdiler.
İranlı turistlerin gözde tatil yeri haline gelen Van’daki eğlence merkezleri, bu yıl da dolup taştı. Gündüz kentin cadde ve sokaklarında alışveriş yaparak esnafın yüzünü güldüren İranlılar, yılbaşı gecesi sabaha kadar eğlenerek ve dans ederek girdi.


Eğlence merkezleri İranlılarla doldu


Her yılbaşı olduğu gibi bu yıl ‘da Van’daki bir çok eğlence merkezi İranlı turistlerle dolup taştı. İranlı turistler kiraladıkları eğlence merkezinde coşkuyla yeni yıla girdi. Büyük Urartu Oteli’nde eğlence merkezinde Farsça şarkılar eşliğinde doyasına eğlenen İranlı turistler, Türkiye’yi ve özellikle Van’ı çok sevdiklerini belirterek, “Herkesin yeni yılını kutluyoruz. Bu yılın barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Herkese mutlu yıllar. Van’ı çok seviyoruz. Çok iyi eğlendik.” diye konuştular

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İranlı turistler yeni yılı Van’da karşıladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir