1. Haberler
  2. Güncel
  3. İYİ Parti yok olmaya doğru gidiyor, bir vekil daha istifa etti

İYİ Parti yok olmaya doğru gidiyor, bir vekil daha istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’de istifaların ardı arkası kesilmezken, bir vekil daha istifa etti. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, sosyal medyadan istifa ettiğini duyurdu.

AKP-MHP ittifakından sona bir alternatif olarak ortaya çıtan İYİ Parti yok olmaya doğru ilerliyor. Gerek genel seçimler, gerekse yerel seçimlerde takındığı tutum nedeniyle sert eleştirilerin hedefinde yer alan İYİ Parti’de genel başkan Meral Akşener istifa etmişti. Akşener’in istifası, partinin hızla yok olmaya gitmesini engelleyemedi.

Hemen her gün bir vekilin istifa ettiği İYİ Parti’de bu gün de bir isim istifa etti. İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Özdemir “İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım” dedi. Özdemir’in istifasıyla İYİ Parti’nin vekil sayısı 33’e düştü.

“Kamuoyuna;

Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım. Bir Vekil olarak, sadece beni seçenlerin, seçim bölgemdeki vatandaşlarımızın değil, bütün Türkiye’nin Vekili olduğumun bilincindeyim. Seçim kampanyamı; Yetiştirme Yurtlarından çıkan kız çocuklarımız, hem anne hem baba olmak zorunda olan kadınlarımız, engellilerimiz ve sahipsiz hayvanlarımıza çare olacak mücadele için girdiğimi, bu vesileyle de Vekilliği kazandığımı biliyorum. Sözünü verdiğim dört başlık başta olmak üzere, vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara çare olmak adına çalışmalarıma devam edeceğimden emin olun. Benim için önemli olan; değerlerimden, inançlarımdan vazgeçmeden bunları savunmak. Bundan sonraki Vekillik hayatımda bu ilkeler doğrultusunda tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bana oy verenleri utandırmayacağım. Saygılarımla.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti yok olmaya doğru gidiyor, bir vekil daha istifa etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir