1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kafkas Üniversitesi kadrolu çoban alımı yapacak

Kafkas Üniversitesi kadrolu çoban alımı yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars İŞKUR İl Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesinde istihdam edilmek üzere, 4 adet daimi işçi (çoban/ sürü yönetim elemanı) alımı yapacak.

Başvuruların 29 Mayıs-02 Haziran 2023 tarihleri arasında Alo 170, E-Devlet veya esube.iskur.gov.tr adresinden ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından kabul edileceği duyuruldu.

Sürü yöneticisi pozisyonuna başvuracak adayların en az ilkokul, en fazla ortaöğretim (lise veya dengi) mezunu olmaları ve Sürü Yönetimi Belgesi’ne (Büyükbaş veya Küçükbaş) sahip olmaları gerekiyor.

Başvuracak kişilerin Kars il ve ilçe sınırları içinde ikamet etmeleri ve en az 18, en fazla 40 yaşında olmaları şartı da aranıyor.

İşe alınacak kişilerin Kafkas Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki Veteriner Fakültesi çiftliğinde vardiyalı sistemde çalışmaları gerekiyor.

Ayrıca, çalışmaya engel bir durumu olmamaları da gerekmektedir. İşe alınacak adaylar noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

Kura çekimi, 14 Haziran 2023 tarihinde saat 09.00’da Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kafkas Üniversitesi kadrolu çoban alımı yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir