Kars’ta araçların motorları dondu, iş yerlerinin camları buz tuttu

featured
KARS'TA ISYERININ CAMLARI BUZ TUTAN HAVAL VARGUN, SAC KURUTMA MAKINESIYLE BUZLARI ERITTI. (FOTO: DHA / VOLKAN KARABAG / KARS)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta, araçların motorları dondu, iş yerlerinin camları buz tuttu. Esnaf, buz tutan camları saç kurutma makinesiyle ısıttı.

Kentte etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 20 derecelere kadar düştüğü kent merkezinde araçların motorları dondu. Sabahın erken saatlerinde kalkan vatandaşlar, araçlarını, başka araçların aküsünden takviye yardımı alarak çalıştırdı.

Kars'ta araçların motorları dondu, iş yerlerinin camları buz tuttu - 010120221133242052238

Vatandaşlardan Uğur Demir, “Soğuk hava nedeniyle arabamızı battaniye ile koruma altına aldık. Yapacak hiçbir şeyimiz yok” dedi.

Motoru donan aracı için usta çağırdığını söyleyen Savaş Demir, “Gece çok soğuktu araç dondu. Şu an bujileri temizliyoruz. Sanayiden bir usta çağırdık sağ olsun yardımcı oldu, motorun temizliğini yapıyor” diye konuştu.

Kars'ta araçların motorları dondu, iş yerlerinin camları buz tuttu - 010120221133332050038

Soğuk hava nedeniyle bazı iş yerlerinin camları da buz tuttu. İşletmeciler vitrin camlarındaki buzu temizlemek için saç kurutma makinesi kullandı. Saç kurutma makinesiyle iş yerinin camını ısıtan Hazal Vargün, “Kars’ta etkili olan soğuk hava sebebiyle iş yeri camları buz tuttu. Biz de saç kurutma makinesiyle ısıtarak açmaya çalışıyoruz” dedi.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kars’ta araçların motorları dondu, iş yerlerinin camları buz tuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir