Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis: Uçak seferleri iptal  

featured
KARS'TA YOGUN KAR YAGISI NEDENIYLE HAVA VE KARAYOLU OLUMSUZ YONDE ETKILENDI. UCAK SEFERLERI IPTAL EDILIRKEN SIS VE BUZLANMA NEDENIYLE TRAKTOR TASIYAN BIR TIR SURUCUSUNUN DIREKSIYON HAKMIYETINI KAYBETMESI SONUCU KAZA YAPTI. (FOTO: KARS, (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta yoğun kar yağışı ile sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçak seferleri iptal edilirken, traktör taşıyan bir TIR yola devrildi. Yaralanan TIR’ın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

DHA’da yer alan habere göre, Kaza, Kars’ın Digor ilçesine bağlı Sorguçkavak mevkiinde meydana geldi. Bölgede etkili olan sis, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Celal Turan’ın (65) direksiyon hakimiyetini kaybettiği  19 ACK 147 plakalı TIR yolun kenarına devrildi. Kazada, Çorum’dan Iğdır’a götürülen traktör ile TIR’da hasar oluştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücü Celal Turan’ı tedavisi yapılmak üzere Harakani Devlet Hastanesi’ne götürdü. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis: Uçak seferleri iptal   - 120120221407323309676

Ayrıca yoğun sis nedeniyle Ankara’dan Kars’a saat 09.35’te yapılması planlanan Türk Hava Yollarının (THY) 7090 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’dan saat 11.45’te yapılması planlanan TK2714 sefer sayılışı uçuşu iptal edildi. İstanbul Sabiha Gökçen’den Kars’a saat 10.00’da gelmesi planlanan PEGASUS PC2590 sefer sayılı uçak ise Erzurum Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı. Uçak seferlerinin iptal edilmesi üzerine havalimanında bekleyen bazı yolcular kar topu oynadı.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis: Uçak seferleri iptal  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir